Milyen tartóssággal?


Kizárólag a leghosszabb élettartamú és a piacon fellelhető legjobb fóliákat használjuk munkáinkhoz.
Nálunk a legfontosabb a minőség és a korrekt precíz munka, valamint a nyugodt szívvel távozó megrendelő.
Egy elcsodálkozó arc mindennél fontosabb munkáink során, amint megpillantja az elkészült autóját.Csak akkor lehetünk elégedettek, ha ügyfeleinket is annak látjuk.

Pontosan ezért nagyon fontos szempont, hogy olyan munkát adjunk ki a kezünkből, amelynek elvégzése után mi is nyugodt szívvel dolgozhatunk tovább. Sajnos még mindig sok megrendelőnél elsődleges szempont az, hogy olcsó legyen a megrendelt munka. Viszont tudjuk, hogy az olcsóság alacsony kategóriát takar. Éppen ezért a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk, melyek tartósságára a gyártó igen hosszú garanciát ad. Ez a tartósság 8-10 évet jelent. Tehát 8-10 éven belül a fólia megtartja eredeti színét, rugalmasságát, fényességét és minden olyan tulajdonságát, mellyel a legyártása napján rendelkezett. Nem utolsó sorban pedig eredeti mérete sem változik. Ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen rengeteg olyan fólia található a piacon, amit nem autók dekorálására fejlesztettek ki. Sőt, sajnos olyat is láttunk már nem egyszer, hogy beltéri fóliákat használnak autókra. A nem autóra való fóliák nem tudják követni a karosszérián a hőmérsékleti behatásokat, éppen ezért összezsugorodnak vagy berepedeznek, sőt olyan is előfordulhat hogy egyszerűen maguktól elválnak a felülettől nem éppen gusztusos és eltávolíthatatlan ragasztónyomokat hagyva maguk után.

Az általunk használt autófóliák esetében ez nem fordulhat elő, sőt 8 év után is pontosan úgy fogják takarni a felületet, mint a felragasztás napján. Eltávolításkor alig hagynak ragasztót maguk után, de ha ez mégis előfordul nem kell attól tartani hogy károsította a fényezést, hiszen fényezésbarát. Akár egy féktisztító spray-vel könnyedén eltávolítható a ragasztó. Új autó esetében polírozásra nincs szükség a fóliaeltávolítás után, hiszen a fólia megvédte az autó eredeti gyári színét és minőségét.